Mogelijkheden van de Jan van Eijkenzaal

Deze zaal is in september 2011 geopend door onze oud-voorzitter Jan van Eijken. Hij heeft meer dan 25 jaar zich ingezet voor ons centrum, als dank voor zijn inzet hebben we onze nieuwste zaal naar hem vernoemd.

De zaal beschikt over een bar, airco, feestverlichting en WIFI. Voor aanvullende voorzieningen kunt u gaan naar “extra voorzieningen

Vaak wordt de zaal gebruikt voor trouwerijen, surprise party’s, rouwbijeenkomsten, Amuse diners , alles is mogelijk in deze sfeervolle zaal. ( helaas verzorgen wij geen feestjes meer tussen in de leeftijd tussen  15-21 jaar)

Het is mogelijk om de drank op uw feest zelf te doen (geen eigen verkoop). Dit geldt ook voor de catering. U mag het zelf doen of aan ons overlaten (beide tegen een kleine vergoeding).Heeft u een evenement waar u zelf de catering wilt verzorgen is dat mogelijk onder bepaalde condities .
zo betaald u bijvoorbeeld bij een ( verjaardag)feestje een uitkoop bedrag van €4,00 per persoon en wilt u het servies erbij huren betaald u €1,00 euro extra.

Voor vragen of verdere informatie neem gerust contact met ons op!

Oppervlakte Flexibel 150m2
feesten 120 personen
Diner of buffet 80 personen
Prijs per dagdeel € 215.00
BUMA € 55,00
H.F. Witte - Jan van Eijkenzaal
H.F. Witte – Jan van Eijkenzaal
H.F. Witte - Jan van Eijkenzaal
H.F. Witte – Jan van Eijkenzaal