Vergaderen in het H.F. Witte Centrum

Met onze moderne zalen, een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en de juiste sfeer & service zijn wij de perfecte locatie voor zakelijke evenementen. Wij blijven onze zalen onderhouden zodat wij meer luxe tegen dezelfde prijs kunnen blijven bieden. Dit resulteert in een locatie waar vergaderen fijn is.

In de zalen is altijd airco, WIFI, scherm, geluid, en een beamer aanwezig om uw zakelijke evenementen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Meer “extra voorzieningen” en “arrangementen” voor in de zaal kunt u vinden bij de desbetreffende pagina’s.

De zalen zijn van verschillende grootte (2 tot 800 personen). De opstelling en indeling van de zaal is volledig aan U. Alles is mogelijk. De zalen zijn geschikt voor een receptie, reünie, vergadering congres etc.

Voor huurders met sport en/of culturele doelstellingen van binnen de gemeente De Bilt geldt, waar mogelijk, een korting op de zaalhuur (met uitzondering van de sporthal).

In H.F. Witte is dus alles aanwezig om u zakelijke evenement geslaagd te maken. In onze ontvangsthal is er een mogelijkheid om na een lange vergadering nog gezellig even te napraten onder het genot van een versnapering.

Voor vragen of verdere informatie over de zalen, ga naar zalen of neem gerust contact met ons op!