Mogelijkheden voor Lunches & Buffet tijdens Vergaderen

Op deze pagina’s vindt u de diverse mogelijkheden en prijzen op het gebied van eten en drinken. Uiteraard zijn wij altijd bereid om, samen met u, tot de perfecte mix te komen. Wij hebben de know-how van een chefkok in huis. Hierdoor zijn wij in staat om smaak, kwaliteit en uitstraling te garanderen, Heeft U wensen niets is hem te gek!

Indien u zelf suggesties of vragen heeft, neem dan contact met ons op!

Vergaderarrangementen

Onze vergader-arrangementen vormen een uitstekende basis voor uw bijeenkomst. Ze zijn compleet, zodat u weet waar u budgettair aan toe bent. Voor alle arrangementen geldt dat zij verkrijgbaar zijn op basis van beschikbaarheid. Alle prijzen gelden per persoon met een minimum van 2 personen en zijn exclusief zaalhuur en gebruik van apparatuur, tenzij anders vermeld.

H.F. Witte arrangement € 15,50
Onbeperkt koffie of thee in de vergaderzaal
Drie belegde vers (afgebakken) broodjes, waarvan 1 met een warme snack. Koffie, thee, melk en karnemelk, jus Orange worden in overleg in uw zaal of in de foyer neergezet, evenals een fruitmand. Wenst u er een kopje (verse) soep bij, dan kan dat ook voor €3,50 extra.

  • EXTRA A: koelkast in de zaal per gebruikt flesje 0,2cl: € 2,00
  • EXTRA B: 0,7 liter flessen Sourcy rood en blauw in de zaal: € 4,50
  • EXTRA C: bij de ochtendpauze een verpakte koek in middagpauze een candybar: € 3,50

Bilts arrangement € 23,50
Onbeperkt koffie of thee in de vergaderzaal
Koffietafel met vers afgebakken broodjes, krentenbrood, diverse broodsoorten, salade, soep, een warm gerecht diverse vleeswaren, kaassoorten, zoetigheid, onbeperkt koffie thee, melk en karnemelk.

  • EXTRA A: koelkast in de zaal per gebruikt flesje 0,2cl: € 2,00
  • EXTRA B: 0,7liter flessen Sourcy rood en blauw in de zaal: € 4,50
  • EXTRA C: bij de ochtendpauze een heerlijk koek in middag een vers saussijzenbroodje €3,50

U kunt uw vergaderarrangementen naar wens uitbreiden met onderstaande extra’s:

Ontbijtarrangement € 17,50
Ontspannen en op tijd beginnen met uw vergadering en u ontloopt de files. Dit kunt u doen door te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet bestaande uit diverse broodsoorten, croissants, vleeswaren, kaas, roereieren met spek, confiture, jus Orange, melk en koffie en thee.

Amuse wand € 40,00
Een wand met heerlijke amuse hapjes, elke keer weer anders, verse producten eerlijk bereid, van gerookte zalm tot eendenmousse laat u verrassen(40 hapjes per wand)

Seminar break € 5,00
Net dat beetje extra voor uw bijeenkomst. In één van uw koffiepauzes serveren wij een keur van de luxe petit fours.

Kaas & wijnbuffet € 21,50
Na de vergadering niet dineren en toch iets nuttigen. Buffet met diverse verschillende Franse kazen, stokbrood, boter, kruidenboter, saladegarnituur, een verrassend warm hapje en onbeperkt rode of witte huiswijn.