Mogelijkheden voor Lunches & Buffet tijdens Vergaderen

Op deze pagina’s vindt u de diverse mogelijkheden en prijzen op het gebied van eten en drinken. Uiteraard zijn wij altijd bereid om, samen met u, tot de perfecte mix te komen. Wij hebben de knowhow van een chef-kok in huis. Hierdoor zijn wij in staat om smaak, kwaliteit en uitstraling te garanderen, Heeft U wensen niets is hem te gek!

Mocht u na de bijeenkomst een buffet of diner willen gebruiken in het HFW dan is dat mogelijk, in een persoonlijk gesprek kunnen wij de mogelijkheden aan u voorstellen.

Indien u zelf suggesties of vragen heeft, neem dan contact met ons op!

Vergaderarrangementen

Onze vergader-arrangementen vormen een uitstekende basis voor uw bijeenkomst. Ze zijn compleet, zodat u weet waar u budgettair aan toe bent. Voor alle arrangementen geldt dat zij verkrijgbaar zijn op basis van beschikbaarheid. Alle prijzen gelden per persoon met een minimum van 2 personen en zijn exclusief zaalhuur en gebruik van apparatuur, tenzij anders vermeld.

H.F. Witte arrangement € 15,95
Onbeperkt koffie of thee in de vergaderzaal
Drie belegde vers (afgebakken) broodjes, waarvan 1 met een warme snack. Koffie, thee, melk en karnemelk, jus Orange worden in overleg in uw zaal of in de foyer neergezet, evenals een fruitmand. Wenst u er een kopje (verse) soep bij, dan kan dat ook voor €3,50 extra.

  • EXTRA A: koelkast in de zaal per gebruikt flesje 0,2cl: € 2,20
  • EXTRA B: 0,7 liter flessen Sourcy rood en blauw in de zaal: € 4,50
  • EXTRA C: bij de ochtendpauze een verpakte koek in middagpauze een candybar: € 3,50

Bilts arrangement € 25,50
Onbeperkt koffie of thee in de vergaderzaal
Koffietafel met vers afgebakken broodjes, krentenbrood, diverse broodsoorten, salade, soep, een warm gerecht diverse vleeswaren, kaassoorten, zoetigheid, onbeperkt koffie thee, melk en karnemelk.

  • EXTRA A: koelkast in de zaal per gebruikt flesje 0,2cl: € 2,20
  • EXTRA B: 0,7liter flessen Sourcy rood en blauw in de zaal: € 4,50
  • EXTRA C: bij de ochtendpauze een heerlijk koek in middag een vers saussijzenbroodje €3,50

U kunt uw vergaderarrangementen naar wens uitbreiden met onderstaande extra’s:

Ontbijtarrangement € 19,50
Ontspannen en op tijd beginnen met uw vergadering en u ontloopt de files. Dit kunt u doen door te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet bestaande uit diverse broodsoorten, croissants, vleeswaren, kaas, roereieren met spek, confituren, jus Orange, melk en koffie en thee.

Amuse wand € 45,00
Een wand met heerlijke amuse hapjes, elke keer weer anders, verse producten eerlijk bereid, van gerookte zalm tot eenden mousse laat u verrassen(40 hapjes per wand)

Seminar break € 5,00
Net dat beetje extra voor uw bijeenkomst. In één van uw koffiepauzes serveren wij een keur van de luxe petit fours, of hartige hapjes.

Kaas & wijnbuffet € 23,50
Na de vergadering niet dineren en toch iets nuttigen. Buffet met diverse verschillende  kazen, stokbrood, boter, kruidenboter, saladegarnituur, een verrassend warm hapje en onbeperkt alcohol vrije rode en/of witte huiswijn.