Sportzaal

H.F. Witte is uitstekend geschikt voor het hosten van grote evenementen of sportactiviteiten. De sporthal heeft plaats voor allebei. Er zijn zeven zalen, waarvan er drie bij uitstek geschikt zijn voor grote groepen tot 800 personen.

Met de ligging in het midden van het land, in De Bilt ten oosten van Utrecht, is het bij uitstek geschikt voor landelijke organisaties die op een centrale plaats bijeen willen komen. Met een goede prijs/kwaliteitverhouding, uitstekende service en moderne zalen zijn we de ideale plek! Voorbeelden van grote evenementen die georganiseerd werden zijn; ’t Oktoberfest, Utrecht Dance Battle, mineralenbeurs etc.

Alle zalen beschikken over airco, WIFI, geluid, beamer en een scherm. Voor aanvullende voorzieningen en/of arrangementen gaat u naar de desbetreffende pagina’s. Voor een algemeen overzicht van de zalen klik hier.

sporthal HF Witte
sporthal HF Witte

Voor huurders wonend in de Bilt, of met sport en culturele doelstellingen van binnen de gemeente De Bilt, geldt waar mogelijk een korting op de zaalhuur met uitzondering van de sporthal.

Voor meer vragen of informatie kunt u altijd bij ons langskomen of ga naar contact. Ons personeel staat altijd klaar om u te wordt te staan.